This project has moved. For the latest updates, please go here.

Discussions under General

Settings will not set

first post: thatcadguy wrote: Hello, I am running a single WSS3 server on Server 2003. This webpa...

latest post: thatcadguy wrote: I mean, thinking off hand, it looks like there might be some settin...

Not working

first post: toadmar wrote: Ihave install the file to sharepoint 3.0 using stsadm -o addsolutio...

latest post: AvulaP wrote: I have the same issue as sscarcella. Is there a new version that wo...

Issue Track List

first post: PBRAZ wrote: Hello,When creating an Issue Tracker list this wsp does not work. I...

Houston, we have a problem..

first post: Tomi wrote: Hi,I would ask you to emphasize the fact that with your solution I ...

latest post: tlarbo wrote: Tomi,You are correct - this surfaces the "only their own" flag for ...

Folders Not Visible

first post: dday515 wrote: In my document library, I have folders created.Non-admins are not a...

latest post: tlarbo wrote: You are correct - the Sharepoint Object Library / web services will...

Feature Not Appearing in Feature Gallery

first post: tsmolskow wrote: After deploying your solution the feature does not appear in the so...

latest post: tlarbo wrote: Good idea - I just updated the home page with some more details and...

Does this also works on a picture library?

first post: nickboumans wrote: I'm curious or this solution also works on a picture library or onl...

latest post: tlarbo wrote: I would think so, but I'm not sure, because I've never tried it. B...

  • 1-7 of 7 discussions
    • Previous
    • 1
    • Next
    • Showing
    • All
    • discussions